Зи хайи хуьр

Курхуьр хайи,багъри ватан,
Ухшар я вун женнетдиз.
Гьейран жеда гьар са инсан,
Килигай ви девлетдиз.

Пагь,хуп/ гуьзел аквада вун,
Цуьк акъатай береда.
Вил гала зин,за квез лугьун,
Къекъуьнихъди гуьнеда.

Ични,чуьхвер,гьар са емиш,
П/инийрин вун макан я.
Техиларин жезвай битмиш,
Бегьерар лап кьакьан я.

Урусатдин гьар са пип/е,
Ви хваяр ква пешейрик.
Алим ава гьар са к/вале,
Ирс кьабулай невейрик.

Ви муаллимри чирвал гайи,
Несилар къе рехи я.
Гьисаб жедач хуьрер вири,
Дагъустан лап ч/ехи я.

Хайи хуьруьз саламда за,
Мекъуьн кьилиз атайла.
Юкь агъузна икрамда за,
Гьар зи рик/ел хтайла.

Зи хайи хуьр,багъри ватан,
Ухшар я вун женнетдиз.
Гьейран жеда гьар са инсан,
Килигай ви девлетдиз.


Рецензии