Можу глибоко мовчати. 1978

От тоді є
глибоке мовчання
коли Боже
торкання
і тоді я чую що
                люди
і всі чують
          що — люди
це усюди?
швидше — усюди

а коли не буде
Божого доторкання
світ говоритиме
     а — чи усюди?..

26.06.2021,
віддання свята Пресвятої Трійці


Рецензии