Ушла мама до Киева в Лавру...
Летіла пташечка
Біля нашої хати:
Запитала мене
Де моя мати?
Моя матуся
Пішла до Киева
У Лаврі молитися,
Щоб сусіди
Перестали сваритися.
Бо ж так жити
Добрим людям неможливо
Однакова кров
Тече в наших жилах.
Не слухайте люди
Отих чужемовців;
Не люблять вони Україну,
Як і наші держслужбовці.
Лиха вони наробили,
Сусидів своїх посварили.
За це їм добре платять,
Тому,8-й рік, не перестають
"гавкать"...
Летіла пташечка
Біля нашої хати
Запитала у мене:
Де моя мати?
Моя матуся
Пішла до Киева
У Лаврі молитися,
Щоб сусіди
Перестали сваритися...
27.06. 2021.
Свидетельство о публикации №121062703259
Людмила Савина 5 08.10.2021 08:37 Заявить о нарушении
Виктор Старик 08.10.2021 10:24 Заявить о нарушении