Марвардин атирдив ацlанва гьава

Марвардин атирдив ацlанва гьава
И цуьквер, фадлай я, зи рикlин дава
Гьар сефер гуьруьшдиз гъидай заз абур
Дамах гвай шагь-цуьквер, руьгьдиз такабур.

Ацукьна айвандик хияларзава,
Яраб гьик1 ятlа вун, гьина вун ава?
Марвардин атирдив ацlанва гьава,
Вичикни гьиссерин верцlи дад гала...

Белки ви виликни ква жеди марвар,
Илгьамди твазватlа шиирда  гафар?
Яраб  вуни я жал зун хьиз хияллу,
Марвардиз вил ягъиз  икьван атирлу?


Рецензии