Я вибираю!

Я йду у Небо. Я йду до Тебе.
Я йду з Тобою, Господь і Бог.
Постійно вибір робити треба
Серед безладдя, пліток, тривог.

Твій Божий мир я вибираю,
Вічний шалом, любов і радість.
Без Тебе люди щастя не мають.
Я вибираю життя і святість.

Я вибираю Господню волю
І Твою мудрість я вибираю.
Ти моя вічна, прекрасна доля.
Тебе люблю я і прославляю.


Рецензии