Ширин буба

Чи дидедихъ галаз санал,
Сад авуна рик/ин хиял,
Кутуна багъ,эцигна к/вал,
Зегьмет ч/угур ширин буба.

Кьиле тухуз ч/ехи хизан,
Регьят кар туш,эцигна чан,
Лугьун тийиз галатна кьван,
Зегьмет ч/угур ширин буба.

К/валах ийиз гьар са хиле,
Гьич ажузвал кьунач хиве,
Дарвал тахьуй лугьуз,к/вале,
Зегьмет ч/угур ширин буба.

Несигьатар ви суьгьбетар,
На чал ч/угур кьван зегьметар,
Рик/ин къене ви багьа т/вар,
Хуьда чна ширин буба.


Рецензии