Балайриз

Зи хиялра къекъвезва куьн захъ галаз,
Йиферизни элеъвезва зи ахвара.
Гьич къвезвач зи фикирдиз куьн ч/ехи яз,
Гъвечlибур я зи руьгьдани, хиялра.

За уьмуьрдин вири мана квез ганай,
Хьун паталди квекай халис инсанар.
Писни-хъсан рик/ин къене хуьз хьанай,
Авун патал куь яшайиш хъсанар

Гьайиф, вахтар фена фад-фад,йисарни,
Ягъалмиш я зи рик/евай хиялар.
Ч/ехи хьана зи авай хва,рушарни,
Гьардахъ хьанва чпин хизан,аялар.

Мурад я зин,вири акун лап шаддиз,
Идлай ч/ехи бахт авани дидедиз?
Гьазур я зун чанни ширин къурбандиз,
Рик/ин к/усар зи балайриз апайиз!


Рецензии