Шиирратдин вах Дильмирадиз

Гьуьлерилай мана дерин,
Шиирратдин иер тир багъ.
Ашкъидалди к/елна ширин,
Зи фикирар хьана са дагъ.

Кьат/ана за,чун къуват сад,
Шиирратдин кьве вах тирди.
Зун и кардал хьана лап шад,
Чун сад-садаз даях тирди.

Зайифармир рик/ гьулдан я,
Фитнейризни гумир на яб.
Вун бахтунал шад инсан я,
Яратмишай гуьрчег ктаб.

Ви чан сагъ яз,уьмуьр ширин,
Сад Аллагьди гуй ваз,Аминь!
Ви балайрин бахтар акваз,
Гьабрикай ви рик/ хьуй,секин!


Рецензии