Розвиток сюжету

Одна книгарня
На два серця -

І все поринає в блаженну тінь,
У марево спогадів,
Рясно вкрите цитатами.

Одна дорога
На два дотики
Тонких тіл уві сні -

І Ваші очі,
Такі експресивні,
Пасіонарні

Злітають над землею
Креслять фігури вищого пілотажу

В риториці,
як у філософії

Акценти падають
у глибини сердець,

І для сповіді немає часу,
А для зауважень - замало паперу,

Наша адикція
Робить нас сильнішими.

Священна скарбниця
З потоками ідей
Та гранями думок.

Ваша ясність -
Це далека галактика,
Невагомість надважливого,

Я читаю ієрогліфи небесних тіл,
Слухаю рими хвиль,
Злітаючи над мапою міста

В бентежних снах,

А Ви рахуєте розділові знаки
Такими рентгеноподібними,
Полум'яними очима,

Повертаючись до розмови
Десять втілень тому.


Рецензии