Emily Dickinson. The pedigree of honey...
The pedigree of honey
Does not concern the bee ;
A clover, any time, to him
Is aristocracy.
Emily Dickinson ( c )
Безразлична вкусу мёда,
У пчелы - своя вина.
Ну, а клеверу свобода -
С родословною дана.
< 2018 >
Нортбрук. Иллинойс.
Свидетельство о публикации №121062402244