Джмльвлт

      Джміль — в літі

Я в літі
розчинитися можу
в звиток зібрати можу
взяток узяти гожий
і я джміль
я — неможливий
по науці — не повинен літати
може тому, що наук я не знаю, —
тому я літаю...
вушка, квіти! вушка,і діти! —
якщо в Богові не гудіти,
як можна літати?
тому — злітаю
і в славу Божу, і на сторожу —
і сам Зів Левиний
                можу — відкрити!
і тоді скільки в таненні –
квіточок —зірочок —
діточок — умних маргаритів!
І скільки в реєстр зірний! —
в маєстати Божії,
аби постати...
а якби я закашлявся
якби я не гудів
я перестав би Богу
рай тут воскрешати!!

23.06.2021


Рецензии