Коллегам по государственной службе...

Дуже вдячна за теплі вітання
З Днем державної служби мене!
Я ціную ВАС, друзі! Визнання
Кожний раз до душі доторкне!..

Коли буде потреба, приходьте,
Може, ще я в пригоді ВАМ стану!
Прошу, поклику серця не зрадьте,
Бережіть долю, ВАМИ обрану!

Дуже мрію, щоб наша д е р ж а в а
Краще дбала про тих, хто їй служить!
Щоби свято — не тільки вистава,
А й підтримка, коли ВАМ знедужить...


Рецензии