sing oh sing on a goddamn guitar
you're my last and only friend
wish i choked in this crazy stir
as your fingers do hemisphere dance
i did not know that love is contagious
i did not know love is a plague
as she came and with her squinting eyes
dizzied up a hardened rogue
sing, my friend. plunge me again in
to our former turbulent mess
let her with another be kissing
young and restless beautiful wench
do not lay eyes onto her wrists, and
silk that's flowing down her neck
i sought happiness in that woman
but by chance found ruin and wreck
so why should i be jealous at her?
so why should i be feeling ill?
our life is just sheet and bed
our life is a kiss and whirl
sing, o sing! in the fateful swing of
these sweet hands hides the fateful lie.
but you know what? fuck them all!
cause, my friend, i will never die!
Кукрыниксы - Пой же, пой (С. Есенин)
Пой же, пой. На проклятой гитаре
Мой последний, единственный друг
Захлебнуться бы в этом угаре,
Пальцы пляшут твои в полукруг.
Я не знал, что любовь - зараза,
Я не знал, что любовь - чума.
Подошла и прищуренным глазом
Хулигана свела с ума.
Пой, мой друг. Навевай мне снова
Нашу прежнюю буйную рань.
Пусть целует она другого,
Молодая красивая дрянь.
Не гляди на ее запястья
И с плечей ее льющийся шелк.
Я искал в этой женщине счастья,
А нечаянно гибель нашел.
Так чего ж мне ее ревновать.
Так чего ж мне болеть такому.
Наша жизнь - простыня да кровать.
Наша жизнь - поцелуй да в омут.
Пой же, пой! В роковом размахе
Этих рук роковая беда.
Только знаешь, пошли их ...
Не умру я, мой друг, никогда.
Свидетельство о публикации №121062301085