Про велику Галю з маленькою рулеткою...

"Дуже розбещена
Галя:на побачення
ходила з лiнiйкою"

Гумор з "Однокласникiв"


;Полюбив я цю
Галю-кокетку,
Та й любив,-
скiльки було
сили!
Жаль,втекла
Галя разом з
рулеткою:
Мабуть,розмiру
не хватило...


Рецензии