Урус ч ал

Кьвед лагьай чи хайи ч/ал,
Урус ч/ал чи багьа тир.
Вилиз ишигъ гайи ч/ал,
Ильич рахай зурба тир.

Ч/ал Пушкинан,Толстоян,
Гегьенш авур рекьер чаз.
Лермантован,Крылован,
Ачух авур сирер чаз.

Чи сивевай мез я вун,
Акъатайла гъурбатдиз.
Дуствилин терез я вун,
Акси залан къуватдиз.


Рецензии