Я люблю тебе при надii
При надії тебе люблю.
Це такая чоловіча мрія –
я про щастя тебе молю.
При надії живем любов'ю:
при надії – щомить радій...
При надії – удвох з тобою –
ми примножуєм світ надій.
Це таке чоловіче щастя –
при надії, і ти – це храм,
де з'єдналися наші частки,
ті, що вічність дарують нам...
-----------------------------------------
Бути при надії – виношувати маля, бути вагітною.
БУТИ ПРИ НАДІЇ
Бути при надії - чудове українське висловлювання, яким називають вагітність жінки. Саме цей стан передує найчудовіший і найпрекрасніший у світі можливості - бути матір'ю. Тож вчасно цінуймо наших матерів, пам'ятаючи, що ми - їхня надія. Протягом усього життя, ще з отих обнадійливих часів
Свидетельство о публикации №121062105985