Я дуже щаслива

 
Я дуже щаслива , бо маю родину :
Матусю , коханого , доньку і сина .
Улюблену сЕстру , молодшого брата ,
А ще дідуся і бабусю ... І тата ...

А ще вірних друзів і подруг веселих ,
За них - підніму я наповнений келих .
Разом ми - сім'я , велика та сильна .
І радість завжди у нас лише спільна .

Я маю країну , в якій жити хочу ,
Хоча її стан мене часто тривоже .
Так хочеться миру і злагоди , щастя .
В майбутнє повірить ! Що все у нас вдасться !

І будуть поля золотіти колоссям .
Про те що так мріялось - швидко збулося .
Настане пора - і на синьому небі ,
Про успіх - пісні прокурличуть лелеки .

11.09.20.


Рецензии