Злива
Стрімглав неслися до ріки,
Зірвали дерев’яну греблю
І розтрощили на шматки.
Корчами забилося русло,
Ріка вмить вийшла з берегів.
Потоп. Якщо сказати просто-
Гріхи розгнівали Богів.
А дощ все лив оскаженіло,
Безжально нівичив сади,
Городину всю затопило.
Такої натворив біди!
До того ж вмить піднявся вітер,
Дахи безжалісно зривав.
Народ згадав про Божу Матір,
Молився й захисту прохав.
І ось став вітер ущухати.
Вже дощ не лив, як із відра.
Обшарпані стояли хати.
Людей з’єднала ця біда.
Свидетельство о публикации №121062102152
Татьяна Турбина 19.09.2021 08:02 Заявить о нарушении
Уже соскучилась по тебе.
Обнимаю, Вера
Вера Кириченко 19.09.2021 12:17 Заявить о нарушении