Ляпушки

Бегало, бекало,  некало, мекало,
Хекало, хакало, хыкало, хныкало,
Хмыкало, мыкало, выкало, тыкало,
Такало, тукало, хукало, нукало,
Букало, бумкало,буркало, муркало,
Мукало, гукало и убаюкало.


Рецензии