Сповiдуюсь в грiхах

(Перше послання Івана 1:9)

Сповідуюсь в гріхах перед Тобою.
Мій Бог, вони усі вже прощені мені-
Ісус обмив, очистив мене Кров"ю
І в моїм серці живе Дух Святий.

Трон серця Твій, Ісус, а також
Усе життя моє і все- Твоє, мій Бог.
З Тобою подолаю всі атаки
Підступні ворога. Я вільна від тривог,

Розчарування, смутку і образи
На кого б то з людей вона не була,
Від негативу всякого і вражень,
Від слів гнилих, які колись я чула.

Перед Тобою гріх свій недовіри
Сповідую, мій вірний Бог Святий.
Наповнює мене щомиті хай без міри
Мій Утішитель, Помічник, Наставник мій

Святий Дух Божий, а такОж навчає,
Хай умудряє, направля мене,
У Слові Божім хай мене зміцняє,
До Вічності щомиті хай веде.

Хвала Тобі, честь, слава, поклоніння
Наповнюють хай серце аж по вінця
За мир святий , за радість, за спасіння
І за прекрасну і щасливу Вічність.


Рецензии