Къизилдин зул

Къизилдин зул атана чаз,
Хъуьт/уьз недай суьрсетар гваз.
Гзаф дадлу,гзаф т/ямлу,
Гьар жуьредин наметар гваз.

Ични чуьхвер,анар,хурма,
Гьамбар яна чи бахчада.
Хали,келем,буран,пахла,
Майваяр бул хьанва сала.

Гьар рангунин к/вахьна пешер,
Халича хьиз акваз иер.
Ч/угвазва за зулун шикил,
Къужахда кьаз зулун цуьквер.

Атана чаз къизилдин зул,
Бегьерривди ац/анвай бул.
Ша илифа,дадмиш дустар,
Хъипи хьанвай ципиц/дин кул.


Рецензии