Сулейманаз

Акьул-камалдин иеси,
Зегьметчи халкь,Ватан к/ани,
Къад асирдин"Гомер"хьайи,
Ч/аларин заргар ,Сулейман!

Дагъдин чешне булах я вун,
дагъустандин дамах я вун,
Райондин кьил-бап/ах я вун,
Рекьин тийир тlвар ,Сулейман!

Яхц/урни ц/уд,вишни галаз,
Йисар фенва халкь вав рахаз,
Хвена гьар са ц/арни ,аваз,
Ийизва тикрар,Сулейман!

Хкажна зегьметдин бегьер,
Негь авуна гьахъсузвилер,
Квез акур кьван четинвилер,
Амач а вахтар,Сулейман!

Къелем гвачиз рик/е хвейи,
Ядигарар хуьзва халкьди,
Шииратдиз югъ вун хайи,
Хьанва шад сувар ,Сулейман!


Рецензии