Хоч часу минуло

Хоч часу минуло не так вже і мало,
А серце ще щимить - не гоїться рана.

Душа ще жадає і кличе, як тоді,
Єдиного щастя - твоєї любові.

Не може вона залишатись пустою,
А серденько - мріє про зустріч з тобою.
 
Живу, наче марю, у сні прокидаюсь
І кличу й прохаю, і знову страждаю.

Надія - останній притулок любові
Не гоїться рана , я завжди з тобою.


Рецензии