Collection items
Will never be forgotten, got lost or even faded.
They are for me like honor,
Or worthy things with no need to be updated.
They came with me from spiced places -
Sunny Safaga – Suez – Port Said,
Where I gained my insight axes,
Enjoyed the culture and the heritage indeed.
*Пояснения автора:
Многолетние путешествия в страну Пирамид послужили поводом для создания целой коллекции различных сувениров, которые теперь являются предметами воспоминаний и занимают свои достойные места на полках стеллажей.
Свидетельство о публикации №121061802850