Райондиз
Хушбахтлу я яшайиш ви халкьарин,
Дадмиш ийиз наметар сал,бахчадин,
Купул ятар,"Рычал-су"яд,чешнедин,
Т/ебиатдин дарман я вун,чи район.
Къуьлуьн бегьер кьил хкажна нек/еда,
Емиш багълар цуьк ахъайна жергеда,
Машгьур хьанвай багьа т/варц/ел уьлкведа,
Сулейманан ватан я вун,чи район.
Дуьньяда т/вар,гьатнава ван,тарифар,
Гьар са к/вале ава духтур,алимар,
Мугьманариз ахъа рак/ар,илифар,
Сиягьатдин макан я вун,чи район.
Йисар фена,акваз-такваз,вахтарни,
Дегишна кьуьд,кьудкъанни ц/уд гатфарни,
Агуд тавур я каш,я мекь,зарарни,
К/еви са ракь,гьулдан я вун,чи район.
Къе Эминни гьатнава ви суракьда,
Шадвал пайиз жезвай хайи ужагъда,
Кьегьал хваяр ч/ехи авур къужахда,
Дагъустандин къуват,чан я,чи район!!
Свидетельство о публикации №121061707215
Прочла с удовольствием.Красив наш лезгинский язык!
Сельмина Курабекова 18.06.2021 10:19 Заявить о нарушении
свой народ и свой язык!Дай бог тебе
здоровья и новых вдохновлений!
Фатимат Османова 18.06.2021 10:30 Заявить о нарушении