Травневi рядки

Непомітно сплива мій вік.
Осипаються роки, мов глиця.
Є у мене дванадцять місяців,
Що приходять із року в рік.

І дванадцять пісень про них
Прилітають до мене з вітрами.
Серед них найдзвінкіше бринить
Пісня п`ята - про травень.

В травні я забуваю,
Що не деревом я цвіту,
Що приходить кінець розмаю,
Бо немало вже років маю -
Літо, літо в моїм саду.

Місяць травень як спомин юності.
Я рукою йому махну.
Хай простує в ясній безжурності
Вдалину.

      2013


Рецензии