Пiзньоцвiт

Ви мов квітка осіння,
Що з`явилась на світ
В холоди передзимні.
Так зорить пізньоцвіт
Молодими очима,
Як навколо все гине.

Й так стається з людьми,
Що їм квіти такі
Над весінні дорожчі.
Голі віти бузків
Вітер гне. Мжичить дощик.
Ждем зими. Ждем зими.

І в негоду зухвало
Несете Ви красу,
Мов останнє кохання.
А довкола Вас сум
І покірне чекання
Зимової навали.

   2013


Рецензии