Toamna
Stau copacii goi,
Se ascund ;n cea;;,
Ru;ina;i de noi.
Danseaz; lin o frunz;,
Tot cade spre p;m;nt,
Zboar; cu impulsuri,
Suflat; de un v;nt.
Se spal; ;ntr-o ploaie,
Fo;nesc copacii lor,
Din frunze cu uzoare,
Se ;ese un covor.
C;nd c;lcam covorul,
Gem ;n fream;t scurt,
Obosite frunze,
Pa;ii ;i s;rut.
Свидетельство о публикации №121061607002