the risky doze

when moon will not drink any shades, when DJ on a wire hangs--
speed up, up up up up up; speed up, up up up up up
you won't you tell me: go arrest the model that has swum too fast.
catch up, up up up up up; catch up, up up up up up

when it's so close, that risky doze, licking up your eyes
they're gonna strike with current, smack with sound
MIRACLES!MIRACLES..

before there's shout and upside down
get up, up up up up up up; come up up up up up up up


Мумий Тролль – Доля риска

Когда не выпьет луна теней,
Когда повесится диджей,
Скорей е-е-е-ей,
Скорей е-е-е-ей.
Ты мне не скажешь: Арестуй
Модель, заплывшую за буй.
Хватай ай-ай-ай-ай,
Хватай ай-ай-ай-ай.

Когда так близко доля риска,
Облизав глаза,
Они шарахнут током,
Трахнут звуком
Чудеса,
Чудеса.

Пока не крикнет и кверху дном,
Замерзнет дива, проснется гном,
Давай ай-ай-ай-ай,
Давай ай-ай-ай-ай.


Рецензии