Хуьн чна!
Дерин сирерин аламат,
Хайи дидед ч/ал саламат,
Ша хуьн, кутур къуьн, лезгияр!
Алпан-ватан, сифте бине,
Куьрени я ч/ехи диде,
Лезги ч/алал рахаз к/вале,
Ша хуьн, кутур къуьн, лезгияр!
Диде рахай ч/ал чав хайи,
Чи намусни, чак квай иви,
Квадар тийин адан ери,
Ша хуьн, кутур къуьн, лезгияр!
Зи мурад я им гьакъикъат,
Вирида сад ийин къуват,
Къвер несилриз жервал савкьат,
Ч/ал хуьн, кутур къуьн, лезгияр!
Свидетельство о публикации №121061604102