Хмари проти вiтрiв

Хмари готують повстання
Та зріє між тим зрада.
Виклик кидають востаннє
Майбутньому без страждань.

За чисту блакить померти
За сонячні промені вщент
Пліч-о-пліч посунути ще
Та вітри умить розітерти.

Хмари готують повстання
Та зрада, як кров червоніє.
Виклик кидають востаннє.
Тож зрада відходить і скніє.

Небо співає осанну
Бо зраду вони подолали.
Враз промінь до ока сягнув
Хоч вітри до біса волали.

 15 червня 2021 року


Рецензии