Пробач

Не виходячи з кімнати,
Можна і на Марс злетіти,
І навічно покохати,
Але тихо - чують діти.

Чують діти всі промови,
Всі лілеї популізму,
Я тебе згадала знову,
Зачепив ти аневризму.

Це, мабуть, патологічно,
Так прозоро і таємно...
В вірш запакувала відчай
Та й спустила в ніч трирему.

Теореми запустіння
Та скуйовджені квартали.
Якщо я у чомусь винна,
То лиш в тому, що чекала.

(с) Марина Чиянова, 2021


Рецензии
Оттак вірш! Запакувала?!
Завітай до мене в гості,
Бо мені тебе так мало,
Як дощу в тому колгоспі...

:)))
Я чекатиму на Тебе!!!

Николай Чельтер   17.07.2021 14:58     Заявить о нарушении