Tetyana Domashenko

Я віршами і думаю й страждаю,

Я віршами і плачу, і сміюсь,

Я віршами караюся і каюсь,

І віршами я Богу помолюсь.

 

Poetry's my thought and pain,
Poems come like clouds with rain,
Poetry's my punishment and shame,
And a happy prayer it remains.

© tanyadomashenko

Тетяна Домашенко, учасниця Євромайдану, поетка, музеологиня, викладачка.

Вірш англійською переклала © Марина Чиянова


Рецензии