брату з днюхою

З Днем Народження ,Іван!
З Днюхою тебе, Братуха!
Вип’ємо по триста грам,-
Тридцять шість тебе за вуха!

Хай в житті тобі щастить !
Хай збуваються бажання!Хай стоіть , а не лежить,
З вечора і до світання!,

На твоїх компах вінда,
Щоб ніякіі пірати,
Й всяка хакерська орда,
Не змогли їх подолати !

Хай Господь тебе хранить,
Від всіляких негараздів,
Щоб свій вік ти зміг прожить ,
В щасті, мирі і багатстві .


Рецензии