Весняне снодiйне

 Хитається небо на гойдалках
 Як щире, самотнє дитя.
 Життя відчувається з подивом,
 А світ знов веде в забуття.

 Молочний той присмак невидимий,
 Залишений в днях або снах.
 Весна випиває снодійного.
 Безсоння зашито в віршах.

 Забракло і часу з хвилинами.
 Коктейль лимонадний з рядків.
 Засяяла осінь не квітами -
 Солодким компотом із мрій.

 Зірки розквітають піонами.
 Какао із присмаком гроз.
 Кохання лиш поза законами.
 Душа знов вигукує "SOS".

 14. 06. 2021


Рецензии