Зьмицеру Захарэвичу
Зайду павіншую сябра
пакуль яшчэ сам на нагах:
жыве Шаціла і Сабра,
і наш крывіцкі Алах!
І як бы ня нылі косткі,
і не рымела душа,-
нянавісць клінок свой гострыць
так,што зьвініць у вушах...
23 сакавіка 2021,Bod;,Norge
Свидетельство о публикации №121061407272