спостереження-555

відгородімося стіною.
хай вороги в недобрий час
не налякають нас війною,
підступно вдершися до нас.

кати, без честі та поваги —
вам Дідька лисого в брати.
знайдемо сили і наснаги
здійснити мрії. до Мети!


Рецензии