Водка очищуе розум!

В с.Пiдгороднi,що на
Днiпропетровщини,
жиа красивий i
веселий чоловiк-
Микола Чередник.
Iнодi,коли вiн
випивав,то любив
казать,що тiльки до
третьоi рюмки вiн-
Чередник.А потiм-
Пастух!



Справжнiй Пiдгородянець
до правди звик:
Що водка очищуе зiр i
слух,
Тiльки до третьоi рюмки
вiн-Чередник,
А потiм вин-Пастух!


Рецензии