Танцювальний сум

 Пішов у вічність. Слів немає. Дуже сумно.
 Помер великий хореограф, танцюрист. 
 Епоха ціла. Так на серці стало скрутно.
 Він легендарний, в нього був до всього хист.

 Талановитим був, здоровим, дуже сильним.
 Здавалось так, що не помре ніколи він.
 Суддею був навпрочуд правильним і пильним.
 І кожен з учнів крок невпинний розумів.

 Його любили, поважали, цінували.
 Смерть перетнула всі кордони із життя.
 Легень запалення здоров'я геть забрало.
 І день тринадцятий у червні - забуття.

 Стікають сльози по щоках, як сильна злива.
 Він був легендою. Відвертим, запальним.
 Горить свіча. І залишились донька з сином.
 Вінок із пам'яті, дві дати, сивий дим...

 14. 06. 2021


Рецензии