it s alright, it s okay

i woke up alone and in blood
tonight, before rise of the sun
they wanted to have me shot
threatened me with a gun
maybe it wasn't like that
but that does not even matter
i still have cognac
and almost out of danger

it's alright, it's ok, i am taking you away
i am taking you away, far away from light of day

behind door waits silence, brought to the point of desperation
i see my eyes in the skies, i want to save the condition
i come out, they're lying in wait; i'm keeping myself from running
cause once you show your back, you're an easy target for gunning





Смысловые Галлюцинации, Всё в порядке

Очнулся один в крови,
Ночью, ещё до рассвета,
Меня пытались убить,
Угрожали мне пистолетом.
Возможно, всё было не так,
Но это уже не важно,
У меня ещё есть коньяк,
И почти не грозит опасность.
 
Всё в порядке, всё нормально,
Я беру тебя с собой,
Я беру тебя с собой
В тёмный омут головой.
 
За дверью ждёт тишина,
Доведённая до отчаяния,
Вижу в небе свои глаза,
Хочу сохранить состояние.
Выхожу, меня уже ждут,
Держусь, чтобы не побежать,
Ведь только покажешь спину,
Сразу начинают стрелять.


Рецензии