only rain

days of our chance meetings will be over,
thunderstorm will die
one last time, perhaps
look into my eyes
forgive me for still living in hope
to see each other again
forgive tender whisper and moans,
for dreams and love in my veins..

you will not explain, and you will not call
you will not come to me, i know that
world between us lays, lie between us lays..
only rain in pane, rain in window pane..

let you never of me remember
i wont' bring back grief
you'll leave into boundless world's haze
crossing out all that's been..


Восток - Только дождь

Уйдут дни наших встреч случайных,
Утихнет гроза...
В последний раз, может быть,
Посмотри мне в глаза...
Прости, что я живу надеждой
Увидеться вновь,
Прости за стон, за шепот нежный,
За мечты и любовь...

И не объяснишь, и не позовешь,
Ты ко мне не придешь...
Я знаю это!
Между нами - мир, между нами - ложь...
Только дождь в окне, только дождь в окне...

Пускай ты обо мне не вспомнишь,
Печаль не верну...
Уйдешь в туман, мир огромный
Просто так зачеркнув...


Рецензии