Россия с днем рождения!!!

ВІТАЮ З ДНЕМ ТВОЇМ, ТЕБЕ О МАТІНКО - РОСІЯ!
ПРИЙМИ ВІТАННЯ, ТИ Й ВІД МЕНЕ, ЯК ВІД СИНА,
БАЖАЮ, ЩОБ БУЛА ПРЕКРАСНА ТИ І СИЛЬНА!
ТОЖ З ДНЕМ НАРОДЖЕННЯ ТЕБЕ МОЯ РОСІЯ!

ЩОБ КВІТЛА ТИ, ЯСКРАВО З КОЖНИМ ДНЕМ,
ПІД ТРИКОЛОРОМ, ПРАПОРОМ З ОРЛОМ ТВОЇМ
ЖИВИ РОСІЯ МАТІНКО ТИ В МИРІ ВІЧНО  З УСІМА
ЩОБ НЕ СПІТКАЛИ ТЕБЕ ГОРЕ, СЛЬОЗИ ТА ВІЙНА,

ЩОБ УКРАЇНА ТА РОССІЯ , ЛИХА НЕ ПІЗНАЛИ,
І РАДО ОДИН ОДНОГО, ЗАВЖДИ ВІТАЛИ,
ПІД НЕБОМ МИРНИМ, ЖИЛИ  КИЇВ ТА МОСКВА,
ТАКІ СЬОГОДНІ МАЮ Я ДО ВСІХ ЛЮДЕЙ  СЛОВА,
 
ПРОЙШЛИ  МИ РАЗОМ, БІДИ ВІЙНИ Й ЛИХОЛІТТЯ,
І ВОРОГ ЙШОВ ЗАГАРБАТИ,  ПРОСТОРИ ТА ПОЖИТТЯ,
ТА  МИ ВСІХ ВОРОГІВ, З ТОБОЮ РАЗОМ ПОДОЛАЛИ,
ПЕРЕМОГЛИ  ТА  ЩЕ І КРАСИВІШИМИ ПОСТАЛИ.

ЗВИЧАЙНО, Е МІСЦЯ КРАСИВІ, ТА  ЩАСЛИВІ,
АЛЕ НЕМА ДЛЯ МЕНЕ ЛІПШЕ УКРАЇНИ І РОСІЇ,
І СЕРЦЕ МОЕ СИЛЬНО ГОРЕ І СЛЬОЗАМИ КРАЮТЬ
ЩО МІЖ ОДНИМ НАРОДОМ, МИРУ МИ НЕ МАЕМ.

ТЕБЕ РОСІЯ МАТІНКО, ІЗ  ДНЕМ ТВОЇМ ВІТАЮ !
БЛАГОСЛОВЕННЯ БОЖОГО, РІДНЕСЕНЬКА БАЖАЮ,
ЩОБ ЗАВЖДИ ТИ ЖИЛА РОСІЯ Ї ПРОЦВІТАЛА,
ЩОБ ВСІХ З УСМІШКОЮ , ТА РАДО ЗУСТРІЧАЛА,

БОЖЕ БАТЬКУ НАШ,  ДЛЯ НАС ТИ Е ЕДИНИЙ,
МОЛИМОСЯ  ДОЛІ,  ДАЙ ЗЕМЕЛЬЦІ НАШІЙ РІДНІЙ
МИРУ  БОЖЕ ЗЛАГОДИ, ТА МУДРОСТИ НАМ ДАЙ,
БОЖЕ МИЛІСТЮ ДІТЕЙ СВОЇХ НЕ ПОЛИШАЙ, 

ЩОБ  ЗАБУЛИ НАШІ  СВАРКИ, Й НЕГАРАЗДИ ,
ЗАВЖДИ ЩОБ МІЖ  НАМИ МИР БУЛИ  ТА  ЩАСТЯ
ТОЖ  І  З ДНЕМ НАРОДЖЕННЯ ТЕБЕ ВІТАЮ Я,
РОСІЯ, БІЛОРУСЬ, І УКРАЇНА НАВІКИ ВІЧНІ МИ  ОДНА ЗЕМЛЯ
 
Автор Широков А. А. 12.06.2021 г Киев - Украина.


Рецензии