ноземцям з руки, що тут така Слава Божа?

    Іноземцям — з руки, що тут така
    Слава Божа?


                Святому Луці Кримському
                з надією і любов’ю
                присвячується


І ви візьміте пальму
                в руки
якщо перемогли
послані муки
бо пальму так
скеля землі стискає
що — виривається вона в небо
                безкрає!!


бо бачать це й хвилюються
                науки!
лиш звуки
в них — з небес — перебігають...
Софію, мудрість — за інтуїцією
духа і сердець —
переживають!

11.06.2021, свято святителя Луки
(Войно-Ясенецького)
...мені приємно те, що ти
такою янгольською любов'ю
любиш Давидові псалми. Такими
великими властивостями
твоєї душі ти
щодня запалюєш в мені
вогники любові до тебе...
(Григорій Сковорода)


Рецензии