Я хочу, щоб ти менi снився
Хіба то потвори?
Коли твої твори іще зберігають «нас».
А я все творю i творю...
Гра мае тривати весь час.
Неможна спинятись-
Оте клекотiння,
Що звуками сердця звiльняе
Iз пам'яті плуту корiння,
Повинно щодовше тривати.
Годинник менi:
“Пiв на третю -
Лягай, дурне, спати секретiв
Твоiх не розкажу нiкому»
Та сон мiй поринув у кому
I там вiдчайдуш загубився.
Я дуже не хочу, щоб ти менi
снився.
Я хочу, щоб ти менi снився...
Свидетельство о публикации №121061100334