Вiрус дуже любить iсти!

"Карпати.Вiвчар пасе
овець,i,раптом,баче,
що внизу,на полонинi,
туристи побачили
рiвчак з водою,i
покидали своi рюкзаки.
Вiвчар закричав:
"Люди,не пийте:вода
отруена!"
Та туристи не чують.
Вiн знову закричав,
але марно.
Тоди вiн побiг вниз
з гори,майже добiг,
впав мордякою в багно.
Один из туристiв
пiдiйшов и питае:
-"Мужчина,что вы
хотели сказать?"
-"Та пийте.тiльки
маленькими ковтками:
щоб не простудитись,
вода ж холодна!"

Гумор из "Однокласникiв"


Вiрус дуже
любить iсти,
Вiн в Карпатах
понадкушував
аж цiлу групу
россiйских
туристiв...
Пiзнiше,того
вiвчаря
навiть вiвцi не
впiзнали:
Пiсля мордобою,
його ледве
вiдкачали...


Рецензии