Мудр сть Божа переможе

             Сину Божому на Вознесення
             з любов’ю присвячується



Чиста любов йме джерельність:
це Бог пам'ятає.
Чистим солов’їним трелям
Чиста мова співчуває.


Все багатство одягає
мудрість із любові
бо не снить любов —
сердечно
в Богові п’є
                слово!


Як Ти мене начуваєш —
один, Боже, знаєш
перемога — тріль за гаєм
Бог в себе вбирає


Жаль що музики не стане
о Ти, Боже, танеш
і рахманне небо
встане
в жилавий світанок

10.06.2021,
свято Вознесення


Рецензии