Розчарування гiрше нiж образа
Його сльозами важко подолати,
Воно мiцнiє в серцi раз за разом
І не дає душi спокiйно спати.
Розчарування кожен день вбиває
Усе, що було гарним на початку,
І назавжди у серці щось згорає,
Залишив жменю попiлу на згадку.
10.06.2021
Свидетельство о публикации №121061004859