Перед экраном сидя...

Перед екраном сидячи, собі
Не уявляю слово "толерантність" :
Один, знавець по "газовій трубі",
Сприймав себе, свою лиш однозначність.

Другий кричав про тимчасовість існування
"Північного потоку номер два",
Себе затамувавши у чеканні,
Хтось третій їх ущент вже розбива!..

Такий собі з екрану "мордобойчик"
Зрива надії "просто глядачів".
Де зиск чи джерело-источник,
Щоб цих перемогти "керманичів"?

Платоспроможність падає донизу,
Хвороби, пандемія та харчі
Допомогли створити в сім*ях кризу...
Хто силу має — за кордон мерщій...

...І так щодня...до того й хмари плачуть,
Триває розбрат в небі і у світі...
Чи прийде час, що Бог "переиначит" —
Воскресне благодать тієї ж миті!?


Рецензии