Николаю чудотворцу

Веры правыя правило,
Образ кротости Божия,
Миром всем почитаемый,
Цевнице Духовная.

Припев:    Чудотворче, Николае,
                Христа за нас умоли,
                И в любви ко Всевышнему,
                Грешных нас укрепи.
                Чудотворче Николае,
                Доброты торжество,
                От болезней духовных,
                Ты для нас врачевство.

Истин Божьих хранителю,
Скорый в бедах помощниче,
Величайший святителю,
Непрестанный подвижниче.

Припев:    Тот же

Святаго Духа пристанище,
Ересей заградителю,
Бедных, сирых заступниче,
Верный Богу служителю.

Припев:    Тот же


Рецензии