Iриси
Чи то вони тільки вилуплюються, чи вже помирають –
Випурхнули із живота,
Повсідалися махаонами на високих стеблах.
Пуп’янки привідкриті, а звідти – поморщені крила,
Як у стареньких бабусь чи немовлят одноденних –
Неодмінно пахучі, чи смертю, чи молоком –
Хто знає, які вони зараз?
Народжуються?
Відходять?
Як любові,
Як барвисті любові з важким оксамитом досвіду.
Свидетельство о публикации №121060704133
Спасибо
Галина Ястребова 10.06.2021 10:36 Заявить о нарушении